Escolta'm

La Clara, fil conductor de la narració, decideix deixar de parlar.

A través d’aquest canvi d’actitud, veurem com, a poc a poc, aquesta dona —que fins ara duia una vida grisa i monòtona, sentint-se menystinguda i queixant-se que ningú no la veu ni l’escolta— va empoderant-se; com va guanyant des de petits combats a, també, grans batalles interiors; com aconsegueix tancar ferides i trobar bons finals per a aquestes històries.

Més del llibre      Comprar     

Sinopsi

Escolta’m és un llibre que ens convida —d’una forma planera, amena i a voltes emotiva— a obrir els ulls, i l’escolta, davant d’allò que ens envolta, dia a dia; davant d’allò que, encara que veiem, no volem mirar: el patiment de l’adolescència, el maltractament, la violència de gènere, la decadència d’una relació sentimental o la marginació social, entre altres.

En aquest relat, l’autora combina, amb habilitat i delicadesa, diferents històries quotidianes, ocultes i inacabades.

«La Clara va entrar al forn, va assenyalar una barra de mig i una de quart i va esperar que les hi servissin.»
blogger
Montse Comas Farnés
Barcelona, 1966

Castelldefelenca des del 1991. Durant uns anys va exercir de professora d’anglès, feina que compaginava amb la traducció i la correcció de textos. Actualment, és tècnica de sistemes de professió, i lectora i escriptora de vocació.

Va ser la guanyadora del primer premi del I Concurs de Relats Curts de Castelldefels, amb el relat «Somnis fets a mida», publicat en una recopilació l’any 2011. Va guanyar, també, el primer premi del Concurs Històries del Mar amb la poesia «La mar em mira» el 2019 i el segon premi del Concurs Literari Ramon Fernández Jurado amb el relat «No calen les paraules» el 2014.

AGENDA

Consulta els actes i presentacions

Vols començar a llegir?

¡Descarrega't el primer capítol perquè comencis ja!

Omple aquest formulari...

...per a contactar amb nosaltres

Los Libros de Lola
Carrer Doctor Trueta, 19, entlo. 2ª
08860 - Castelldefels

libros@camagroc.com